Freemake Video Converter

Freemake Video Converter

Δωρεάν
Μετατροπή βίντεο δωρεάν για τις πιο δημοφιλείς μορφές βίντεο
Βαθμολογία
4.1  (267 ψήφοι)
Η ψήφος σας
Βαθμολογία
4.6
Τελευταία έκδοση:
4.1.10 (Δείτε όλους)
Αυτό το πρόγραμμα έχει λάβει 9 βραβεία
Μετατροπή βίντεο δωρεάν για να AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, 3GP, DVD, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, rip & burn DVD, μετατροπή σε Flash FLV & SWF, να κάψει το Blu-ray, και να ανεβάσετε YouTube με μας δωρεάν βίντεο μετατροπέα!
Βελτιστοποίηση βίντεο για την Apple, τη Sony, και Android συσκευές. Μετατροπή βίντεο δωρεάν για να iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Samsung, Nokia, Xbox, Apple TV, Android κινητές συσκευές, smartphones
Freemake είναι το μόνο δωρεάν βίντεο μετατροπέα που διαθέτει ολοκληρωμένες και τα δύο CUDA και DXVA τεχνολογίες για την ταχύτερη ποτέ μετατροπής βίντεο και λιγότερο CPU χρήση. Το λογισμικό εντοπίζει αυτόματα τη βέλτιστη μετατροπή παραμέτρων και διακόπτες on/off CUDA και DXVA για καλύτερα αποτελέσματα μετατροπής.
Μετατρέψετε τις ταινίες σας για το βίντεο Blu-ray format και να κάψει υψηλής ποιότητας BDs για δωρεάν. Να δημιουργήσετε δίσκους Blu-ray από οποιοδήποτε εισαγωγής περιεχόμενο: βίντεο, ήχο, φωτογραφίες, URLs. Κάψει πολλά Blu-ray αντίγραφα και να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα Blu-ray βίντεο σε HDD ως ISO εικόνας ή Blu-ray φάκελο.
Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής αποτέλεσμα από την προσαρμογή παραμέτρους μετατροπής. Δημιουργήστε τις δικές σας ρυθμίσεις με τη δημιουργία βίντεο και ήχου codecs, το μέγεθος του πλαισίου, κ. λπ. Επιλέξτε ένα εικονίδιο, και να αποθηκεύσετε σας προσαρμοσμένες προκαθορισμένες για περαιτέρω χρήση με μας δωρεάν βίντεο μετατροπέα.
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις:

Κατεβάστε για Mac