Freemake Video Converter

Freemake Video Converter

Безплатно
Да конвертирате видео в най-популярните видео формати
Оценка
4.1  (267 гласа)
Вашият глас
Резултат
4.6
Последна версия:
4.1.10 (За да гледате всички на)
Тази програма има 9 награди
Да конвертирате видео в AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, 3GP, DVD, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, пренаписване и бързо DVD превърнат в Flash FLV & SWF, запис на Blu-ray, както и качване на YouTube с помощта на нашия безплатен видео конвертор!
За оптимизиране на видео, за Apple, Sony и устройства Android. Конвертиране на видео безплатно за iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Samsung, nokia, Xbox, Apple TV, Android на мобилни устройства, смартфони
Freemake е единственият безплатен видео конвертор, който има интегрирана система като CUDA и DXVA технологии за бързо конвертиране на видео, и по-малко CPU употреба. Софтуерът автоматично определя оптимални параметри на преобразуването и се включва/изключва CUDA и DXVA за по-добър резултат на преобразуването.
Да конвертирате видео в Blu-ray формат и се записва висококачествени BDs безплатно. Създаване на Blu-ray дискове от всеки входен съдържание: видео, аудио, снимки, URLs. Напишете няколко Blu-ray диск и копия и запаметявате получени на Blu-ray видео в HDD като начин на ISO или Blu-ray папка.
Вземете пълен контрол над крайния резултат, като опции за конвертиране. Създаване на собствени настройки създаване на видео и аудио кодеци, Размер на рамката и т.н. Изберете икона, и да спестите потребителски настройки за по-нататъшна употреба с помощта на нашия безплатен видео конвертор.
Информацията е актуализирана на:

Изтегляне за Mac