Freemake Video Converter

Freemake Video Converter

Ilmainen
Muuntaa videon vapaa suosituimpia videoformaatteja
Käyttäjän arviointi
4.1  (267 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
4.6
Uusin versio:
4.1.10 (Katso kaikki)
Tämä ohjelma sai 9 palkintoa
Muuntaa videon vapaa AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, 3GP, DVD, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, rip & burn DVD, muuntaa Flash FLV & SWF, polttaa Blu-ray -, ja ladata YouTube meidän ilmainen video converter!
Optimoi videoita Apple, Sony, ja Android laitteita. Muuntaa videoita ilmainen iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Samsung, Nokia, Xbox, Apple TV, Android mobiililaitteet, älypuhelimet
Freemake on ainoa ilmainen video-muunnin, joka on integroitu sekä CUDA ja DXVA teknologioiden nopein koskaan video muuntaminen ja vähemmän CPU käyttö. Ohjelmisto tunnistaa automaattisesti optimaalisen muuntaminen parametrit ja kytkimet on/off CUDA ja DXVA parempi muuntaminen tuloksia.
Muuntaa elokuvia video Blu-ray-muodossa ja polttaa laadukkaita BDs ilmaiseksi. Luoda Blu-ray-levyjä mistä tahansa syöttää sisältöä: video, audio, valokuvat, URLs. Polttaa useita Blu-ray-kopioita ja tallentaa tuloksena Blu-ray video HDD kuin ISO image tai Blu-ray-kansioon.
Ota yhteensä valvoa lähtö tulos muokkaamalla muuntaminen parametrit. Luo oma esiasetukset määrittämällä video ja audio koodekkeja, kehyksen koko, jne. Valitse kuvake, ja säästää custom preset edelleen käyttöä meidän ilmainen video-muunnin.
Tiedot päivitetty: