Freemake Video Converter

Freemake Video Converter

Percuma
Tukar video bebas untuk video yang paling populer yang format
Penarafan
4.1  (267 undian)
Undian anda
Skor
4.6
Versi terkini:
4.1.10 (Lihat semua)
Program ini telah menerima 9 anugerah
Tukar video bebas untuk AVI, MP4, WMV, MKV, MPEG, 3GP, DVD, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android, rip & terbakar DVD, tukar ke Flash FLV & SWF, membakar, Blu-ray, dan meng-upload ke YouTube dengan kita bebas video yang lain!
Mengoptimumkan video untuk Apel, Sony, dan Android perangkat. Tukar video bebas untuk iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Samsung, Nokia, Xbox, Apple TV, Android mobile perangkat, smartphone
Freemake adalah satu-satunya bebas video lain yang fitur terintegrasi berdua CUDA dan DXVA teknologi untuk tercepat dari yang pernah video penukaran dan kurang CPU dipakai. Software otomatis mendeteksi yang optimal penukaran parameter dan switch on/off CUDA dan DXVA untuk lebih baik penukaran hasil.
Tukar film anda untuk video Blu-ray format dan membakar berkualitas tinggi BDs untuk bebas. Menciptakan Blu-ray disk keluar dari setiap input kandungan video, audio, foto-foto, URLs. Terbakar beberapa Blu-ray eksemplar dan menyelamatkan dihasilkan Blu-ray? video ke HDD sebagai seorang ISO gambar atau Blu-ray folder.
Ambil kendali penuh.. atas output hasil oleh mengkustomisasi penukaran parameter. Membuat sendiri sambungan dengan membangun video dan audio codecs, bingkai ukuran, dll. Pilih sebuah ikon, dan menyelamatkan anda kebiasaan tertentu untuk lebih lanjut penggunaan dengan kita bebas video gelombang pendek yang selaras.
Maklumat dikemas kini pada:

Muat turun untuk Mac